Vi søger frivillige

Hjem/Vi søger frivillige

I takt med voksende interesse og et bredere udvalg af spil, er det nu blevet nødvendigt med endnu en opgradering, er det i forvejen eksisterende team, bag Hjørring Esport.

Der er i alt tale om syv forskellige stillingsopslag, hvor nogle forpligter mere end andre – og som alle er frivillige. I Hjørring Esport søger vi således to trænere i CS:GO, en tekstforfatter til medieopgaver, frivillige til vores kommende påskelan, en træner til det nye spil Apex, en træner i League of Legends, en frivillig fotograf og en eller flere trænere til spillet Fortnite.

Har du mod på at blive en del af et socialt, humoristisk og seriøst team, der i hverdagen står bag at gennemføre projektet “Hjørring Esport”? Så har du altså nu muligheden, hvad enten du er god til at skrive, kan træne i eksempelvis Fortnite eller har en fotograf gemt i maven.

Alle stillinger er uden løn, da det er frivilligt arbejde, men som frivillig, kan du forvente at få del i oplevelser, arrangementer og gode stunder, på lige fod med andre frivillige. Gældende for alle stillinger er, at vi ikke forventer hverken uddannelse eller kurser på forhånd. Har du mod på opgaver som træner, i et spil, du selv synes er spændende, har du derimod mulighed for at blive en del af teamet, og på sigt gennemføre trænerkursus, som betales af foreningen.

De syv forskellige stillingsopslag, er at finde på frivilligjob.dk ved at søge på “Hjørring”, eller ved at klikke her.

Du ansøger ved at trykke “Kontakt organisation”, på frivilligjob.dk, hvor du så udfylder formularen.

 

Vi ser frem til at læse jeres ansøgninger.

2019-02-27T09:11:15+01:00