Velkommen til Clumeo

Hjem/Velkommen til Clumeo

I Hjørring Esport, starter vi op med et nyt medlemssystem, der skal sikrer system og orden i tingene – og så skal det lette oplevelsen for brugeren af Hjørring Esport.

Indtil nu, har du som medlem skulle tilmelde dig gennem en langsommelig proces med fakturering og emails frem og tilbage. Det er nu et overstået kapitel – vi siger velkommen til Clumeo. Som medlem i vores klub, så er det vigtigt at du forstår hvordan vores nye medlemssystem foregår.

Alle nye medlemmer får tilbudt, at de kan prøve at spille ved os gratis en enkelt gang. Herefter opkræves der medlemsgebyr for alle.

For at lette vores administration arbejder vi fremadrettet via en online-service, der hedder Clumeo.

Programmet kan du finde på www.Clumeo.com Her skal du oprette en profil. Systemet kan også hentes som app til både Android og iOS. Find den i din appstore. Her kan du sende og modtage beskeder til dit hold, venner, træner ledelse i klubben.

OBS: Det er vigtigt for os, at du udfylder din profil korrekt med alder, email, tlf og adresse. Det er også vigtigt at du til din profil tilkobler en betalingsløsning som eks. Et kreditkort. Kontakt os ved tvivl.

Når du har lavet din profil, så finder du vores forening i søgefeltet øverst på siden. Herefter skal du vente på, at en af foreningens administratorer godkender dig i foreningen. Du skal også sende os en besked om, hvilket hold du gerne vil tilmeldes.

Du vil fra os modtage en invitation til det hold. Når du modtager den, så bliver du præsenteret for holdet og kan vælge om du vil acceptere eller ej. Her siger du selvfølgelig ja og accepterer opkrævning på 200kr. for et halvt år.

Det lyder måske kompliceret, men det er det ikke, og får du problemer, så kan du altid kontakte os og få hjælp.

Du kan se kommende aktiviteter, vores åbningstider og meget mere.

Velkommen til Clumeo.

2019-01-26T23:07:47+02:00