Udmelding vedr. coronavirus

Hjem/Udmelding vedr. coronavirus

Opdateringer

1/1-2021 – Fortsat kedelig udvikling, udsætter sæsonopstart

På baggrund af en fortsat kedelig udvikling omkring covid-19, har bestyrelsen i Hjørring Esport valgt at udsætte sæsonopstart og kommende generalforsamling på ubestemt tid. Vi er rigtig kede af beslutningen, men mener samtidigt det er det rigtige at gøre, på nuværende tidspunkt. Vi håber på forståelse og opbakning fra alle omkring foreningen. Vi beklager mange gange, men glæder os til at se jer, når tiden er inde til det. Med ønske om et godt nytår, Bestyrelsen i Hjørring Esport

6/10-2020 – Opdatering vedr. de nye restriktioner i Nordjylland

Myndighedernes nye tiltag imod cluster-5 mutationen af coronavirus betyder at vi i Hjørring Esport har valgt at sige tak for i år.
På baggrund af de nye nedlukninger og restriktioner frem mod d. 3/12-20, har vi i Hjørring Esport valgt at vi hellere vil bruge energi på at gøre klar til en frisk og sikker sæson fra januar 2021.
Et stort tak skal lyde fra foreningen til alle medlemmer, forældre, trænere og frivillige som har hjulpet til og gjort en noget turbulent sæson, en hel del lettere end hvad den ellers ville have været. Tak.

26/10-2020 – Nye krav til træning

For at leve op til de nye krav og skærpelser fra myndighedernes side – og for at skabe en tryg og forsvarlig oplevelse for alle spillere, trænere og frivillige i Hjørring Esport, bliver det fra på torsdag d. 29/10-2020 et krav at:
– Bære mundbind til og fra maskinerne i lokalet og ved generel gang rundt i lokalet. Dette krav gælder alle spillere og trænere.
– Spritte hænder eller vaske hænder grundigt inden træning og gerne inden ankomst indendøre i lokalet.
– Forældre skal sætte deres børn af udendøre og forældre må samtidigt ikke længere opholde sig i lokalet. Dette for at undgå et unødvendigt højt antal mennesker i lokalet.
Føler man sig derudover det mindste sløj eller har symptomer, skal man selvfølgelig blive hjemme fra træning.
Med ovenstående tiltag, kan vi på bedst mulig måde hjælpe hinanden med at passe på og sikre en tryg oplevelse for alle deltagere og holde fast i det vigtige foreningsliv.

9/8-2020 – Fysisk træning startes op

Fra mandag d. 17/8 starter vi op med almindelig træning i klubben igen. Vi tager vores forbehold og sørger for sikkerhedsmæssig god afstand og vi vil gøre vores bedste for at efterleve myndighedernes anbefalinger.

7/4-2020 – Fortsat lukket i klubben – online træning startes op

Hjørring Esports bestyrelse har besluttet at fortsætte aflysningen af vores aktiviteter, men vil begynde at åbne op for online træning fra mandag d. 13/4. Alle medlemmer får en email, hvor de får besked om hvordan det kommer til at foregå. Hjørring Esports bestyrelse har valgt fortsat at følge myndighedernes anvisninger og derfor er alle fysiske aktiviteter i foreningen indtil videre aflyst til den 10. maj.

25/3-2020 – Alle begivenheder aflyses yderligere

På baggrund af myndighedernes udmeldinger og håndtering af situationen omkring Covid-19/Corona-virus, har Hjørring Esports bestyrelse tirsdag d. 24/3-2020 besluttet, at alle begivenheder aflyses til og med d. 13/4-2020. Herunder al træning og alle fysiske møder.

2021-05-12T10:55:09+02:00 10. marts, 2020|Nyhed|