Tilmeld dig Hjørring Esport

Hjem/Tilmeld dig Hjørring Esport
2019-10-01T20:18:16+02:00

Vil du være god til eSport?

Herunder finder du oplysninger om hvordan du tilmelder dig til Hjørring Esport. Du tilmelder dig ved at følge de tre punkter herunder. Sørg for at kontakte os, hvis du oplever problemer eller hvis der opstår tvivl.

Tilmeld dig Hjørring Esport og bliv god til eSport

1. Vælg spil

Vælg det spil, du eller dit barn ønsker at spille. Når der er valgt spil, er det dette spil du skal spille i foreningen, det næste halve år, som der betales kontingent for.

2. Udfyld formularen

Du udfylder nedenstående formular med gyldige oplysninger. Det er vigtigt, at oplysninger er korrekte og at det er muligt at kontakte dig eller dine forældre, efter at formularen er sendt.

3. Afvent opkrævning

Når formularen er tilsendt os, og hvis der er plads på det pågældende hold, modtager du kort herefter en email med informationer fra vores kasserer, der opkræver betaling i form af kontingent. Når kontingentet er betalt, er du medlem af foreningen.

Vælg spil (1/3)

Vælg hvilket spil du eller dit barn ønsker at spille, ved at klikke på den pågældende spiltitel herunder.

Det siger andre om Hjørring Esport

Jeg vil bare lige sende jer (Hjørring Esport red.) en kæmpe ros og et kæmpe tak. Min søn har gennem livet fået flere nederlag, han er blevet smidt ud af spejder osv. fordi han ikke har kunne passe ind, så i er med til at få en af hans drømme til at gå i opfyldelse. Han føler at han passer ind og at han er en del af noget, hvor ingen kigger skævt til ham. Kæmpe, kæmpe tak til jer for at i gør det muligt! Som mor betyder det hele verden at han har et fællesskab hvor han oplever gensidighed.

Helene, forældre til medlem i Hjørring Esport

Få din egen spillertrøje med gamertag/navn

Ved at tilmelde dig Hjørring Esport, har du mulighed for at købe en spillertrøje med eget gamertag eller navn på ryggen. Klubtrøjen er udarbejdet i en høj kvalitet i et slidstærkt materiale, i samarbejde med Dombai-shop. Den er lavet i klubfarver med Hjørring Esports logo printet på brystet.

Køb spillertrøje
Køb en Hjørring Esport spillertrøje