Tilmeld dig Hjørring Esport

Hjem/Tilmeld dig Hjørring Esport
2019-05-20T14:17:50+02:00

Vil du være bedre til eSport?

Herunder finder du oplysninger om hvordan du tilmelder dig til Hjørring Esport. Du tilmelder dig gennem online-platformen Clumeo, som vi samarbejder med. Sørg for at kontakte os, hvis du oplever problemer eller hvis der opstår tvivl.

Tilmeld dig Hjørring Esport og bliv god til eSport

1. Kontakt Hjørring Esport

Du kontakter os via “kontakt@hjesport.dk”, og skriver hvilket spil du ønsker. Herefter modtager du en email med informationer omkring hvilke hold og træningstider der er, samt hvilke hold der er plads på. Når du ved, at der er plads på et hold, går du i gang med step 2.

2. Opret dig på Clumeo

Du laver en bruger på online-platformen Clumeo. Du finder platformen her. På Clumeo søger du efter “Hjørring Esport” i søgefeltet og ansøger om at tilmelde dig Hjørring Esport. Herefter godkender en admin din ansøgning og du får lov at deltage i foreningen.

3. Tilmeld Hjørring Esport

Du finder det hold du gerne vil spille på, giver os besked om hvilket hold det er og får en besked tilbage med om du vil acceptere medlemskabet og et halvårligt kontingent på 200 DKK. Herefter er du tilmeldt Hjørring Esport.

Det siger andre om Hjørring Esport

Jeg vil bare lige sende jer (Hjørring Esport red.) en kæmpe ros og et kæmpe tak. Min søn har gennem livet fået flere nederlag, han er blevet smidt ud af spejder osv. fordi han ikke har kunne passe ind, så i er med til at få en af hans drømme til at gå i opfyldelse. Han føler at han passer ind og at han er en del af noget, hvor ingen kigger skævt til ham. Kæmpe, kæmpe tak til jer for at i gør det muligt! Som mor betyder det hele verden at han har et fællesskab hvor han oplever gensidighed.

Helene, forældre til medlem i Hjørring Esport

Få din egen spillertrøje med gamertag/navn

Ved at tilmelde dig Hjørring Esport, har du mulighed for at købe en spillertrøje med eget gamertag eller navn på ryggen. Klubtrøjen er udarbejdet i en høj kvalitet i et slidstærkt materiale, i samarbejde med Dombai-shop. Den er lavet i klubfarver med Hjørring Esports logo printet på brystet.

Køb spillertrøje
Køb en Hjørring Esport spillertrøje