Sponsorer

Hjem/Sponsorer
2020-08-13T22:52:52+02:00

Vi er meget stolte af vores nuværende samarbejdspartnere. De kan forstås som dem, der langt henad vejen gør et frivilligt projekt som Hjørring Esport forening muligt. Med disse virksomheder, foreninger og fonde, står foreningen et helt andet sted i dag, end hvad der ellers havde været muligt. En stor personlig tak til alle involverede, skal det lyde fra mig.

Morten Jensen, Formand Hjørring Esport

3F Skagerak

tom

3F Skagerak

Tak til 3F Skagerak, der støtter Hjørring Esport som sponsor og dermed er med til at få foreningen til at køre rundt. Besøg 3F Skageraks hjemmeside ved at klikke her.

Dana Cup Sportscenter

tom

Dana Cup Sportscenter

Tak til Dana Cup Sportscenter, der har hjulpet med lokale og diverse til foreningen. Besøg Dana Cup Sportcenters hjemmeside, ved at klikke her.

tom

Elgiganten Hjørring

Tak til Elgiganten Hjørring, der har hjulpet med playstations og andet elektronisk udstyr til foreningen. Besøg Elgigantens hjemmeside, ved at klikke her.

Lytzen IT

tom

Lytzen IT

Tak til Lytzen IT, der bl.a. har hjulpet med udstyr til vores lan. Besøg Lytzen ITs hjemmeside, ved at klikke her.

Beierholm

tom

Beierholm

Tak til Beierholm, der har hjulpet med revision til foreningen. Besøg Beierholm hjemmeside, ved at klikke her.

tom

Høj Data

Tak til Høj Data, der har hjulpet med computere og andet elektronisk udstyr til foreningen. Besøg Høj Datas hjemmeside, ved at klikke her.

tom

ENV Fonden

Tak til ENV Fonden, der hører under Nord Energi, som har bevilliget et stort økonomisk beløb til foreningen. Besøg Nord Energis hjemmeside, ved at klikke her.

tom

DGI og DIF puljen

Tak til DGI og DIF puljen, der har bevilliget en projektor, et lærred, headsets til trænere under træning og iPads til brug i foreningen, og 15.000 DKK, til brug til sikkerhedsudstyr. Besøg DGIs hjemmeside, ved at klikke her.

tom

Spar Nord Fonden

Tak til Spar Nord Fonden, der har bevilliget 50.000 DKK til foreningen. Besøg Spar Nords hjemmeside, ved at klikke her.

Simon Spies Fonden

Simon Spies Fonden

Tak til Simon Spies Fonden, der har bevilliget 18.000 DKK til foreningen. Besøg Simon Spies Fondens hjemmeside, ved at klikke her.

Jyllands Postens Fond

Jyllands Postens Fond

Tak til Jyllands Postens Fond, der har bevilliget gratis lan-trøjer til alle deltagere ved vores påskelan 2019. Besøg Jyllands Postens Fonds hjemmeside, ved at klikke her.