Presse

Hjem/Presse
2019-01-28T13:55:38+01:00

Say cheese!

I Hjørring Esport bestræber vi os på at have en god og positiv omgang med pressen og derfor er vi til enhver tid med på en dialog. Vi er altid til at komme i kontakt med og dette kan ske gennem flere kanaler. Du har således mulighed for at kontakte os gennem et opkald, ved at skrive os en besked over Facebook Messenger eller ved at skrive os en email på kontakt@hjesport.dk.

Herunder finder du et udvalg af grafisk materiale, der er tilladt at bruge i pressesammenhæng, såfremt det ikke redigeres og sålænge det klart og tydeligt nævnes i sammenhæng med Hjørring Esport Forening. Ydermere er det et krav, at de lever op til de få individuelle krav, som vi har opsat under hvert stykke grafik.

Fuld farve logo, med maskot. Kan bruges i diverse sammenhænge.

Fuld farve logo, uden maskot. Kan bruges i diverse sammenhænge.

Onecolor maskotlogo, i gråblå klubfarve. Kan bruges i diverse sammenhænge, men egner sig ikke til mørke baggrunde. Brug da den hvide udgave.

Onecolor maskotlogo, i lyseblå klubfarve. Kan bruges i diverse sammenhænge, men egner sig ikke til mørke baggrunde. Brug da den hvide udgave.

Onecolor maskotlogo, i sort. Kan bruges i diverse sammenhænge, men egner sig ikke til mørke baggrunde. Brug da den hvide udgave.

Onecolor maskotlogo, i hvid. Kan bruges i diverse sammenhænge, men egner sig ikke til lyse baggrunde. Brug da en anden version.

Onecolor logo uden maskot, i gråblå klubfarve. Kan bruges i diverse sammenhænge, men egner sig ikke til mørke baggrunde. Brug da den hvide udgave.

Onecolor logo uden maskot, i lyseblå klubfarve. Kan bruges i diverse sammenhænge, men egner sig ikke til mørke baggrunde. Brug da den hvide udgave.

Onecolor logo uden maskot, i sort. Kan bruges i diverse sammenhænge, men egner sig ikke til mørke baggrunde. Brug da den hvide udgave.

Onecolor logo uden maskot, i hvid. Kan bruges i diverse sammenhænge, men egner sig ikke til lyse baggrunde. Brug da en anden version.