Overwatch startes op

Hjem/Overwatch startes op

Overwatch bliver nyeste skud på stammen, i samlingen af spil, du som bruger kan spille i Hjørring Esport-regi. Træning startes således op hver mandag i tidsrummet kl. 20-22.

Fremover vil det være muligt at spille Overwatch i tidsrummet 20-22 hver mandag aften, hvor vores nye træner Karoline Hassing vil tage imod alle interesserede. Karoline er ny træner og kommer til efter længere tids virke i foreningen, hvor hun nu sagt ja til at påtage sig en trænergerning.

I Overwatch er tingene gjort lidt anderledes i første omgang og Karoline tilbyder således en mere målrettet og seriøs indsats, hvor holdet målrettes efter at have et hvis niveau. Første gang der trænes, bliver mandag i uge 9 – altså mandag d. 25/2, da vi i næste uge afholder ferie i foreningen.

Karoline tager imod alle interesserede, men vi gør opmærksom på, at der kun er ti computere til rådighed. Vi anbefaler derfor at man kommer i god tid, hvis man vil være sikker på at komme på Overwatch-holdet om mandagen. Alt efter interesse, er det muligt, at der i fremtiden åbnes op for flere hold i spillet.

Karolines mandagshold bliver med en aldersgrænse på 14-20 år, hvilket også hænger sammen med træningstidspunktet. Herudover bliver holdet for folk med niveau omkring low plat – low dimond. Holdet mangler pt. to main tanks, to main healer og to flex.

Lyder det som noget for dig, kan du møde op mandag d. 25/2 kl. 20-22.

Kontingent betalingen er 200 DKK halvårligt, på lige fod, med vores andre spil – og foregår via Clumeo.

Vil du læse mere om spillet, kan du klikke her.

Skulle du have spørgsmål, ift. Overwatch, kan der rettes henvendelse til Karoline. Karolines kontaktinfo finder du ved at klikke her.

Vi ser frem til at møde alle interesserede og håber på at se dig.

2019-02-28T12:19:30+01:00