Morten Cassøe takker af

Hjem/Morten Cassøe takker af

Efter i sin tid at være hjernen bag ideen om Hjørring Esport, takker nu forhenværende formand Morten Cassøe af. Tidligere næstformand Morten Jensen er ny formand i foreningen. Morten Cassøe takker af med vemod og for ham, vil Hjørring Esport altid have en special plads. 

Morten Cassøe fratræder som formand i Hjørring Esport, efter at have stiftet et selvstændigt firma, der nu tager mere og mere af hans tid. Morten fortæller åbenhjertet om en svær afsked, med vemod og stolthed over det sted foreningen står i dag. Da Morten i sin tid fik ideen med Hjørring Esport, tilbage i vinteren 2017, havde han et mål om at skabe en klub hvor byens børn og unge kunne mødes og kæmpe i diverse spil. Dette mål må i sandhed siges at være opnået.

I et åbent brev på Hjørring Esports Facebook gruppe, skriver Morten Cassøe følgende:

Kære alle sammen.

Grundet travlhed efter jeg startede eget firma, er jeg nødt til at fratræde min post som formand i foreningen Hjørring Esport.

Dette har jeg været i dialog med den resterende del af bestyrelsen om siden juni, og de er nu kommet frem til en plan om, hvordan de fortsætter og konstituere sig frem til næste generalforsamling.

For mig er Hjørring Esport noget specielt, og en forening jeg har dedikeret hele mit hjerte til i snart to år, så det er også med vemod at jeg fratræder min post. Jeg er dog også stolt over det vi har opnået på kort tid.

Tilbage i vinteren 2017, hvor jeg fik ideen til foreningen, der drømte jeg om en klub, hvor børn og unge kunne mødes fysisk og spille sammen, og det er opnået, så mit mål er nået.

Det er gode mennesker der sidder i bestyrelsen, og jeg ved, at de brænder for vores forening, men de har også brug for støtte i hverdagen og til events, så jeg håber at i hver især vil byde jer til, så foreningen fremadrettet kan vokse og udvikle sig.

For god ordens skyld, så er jeg ikke længere kontaktbar ved spørgsmål til foreningen, og henvendelser bør gå til den resterende del af bestyrelsen.

Morten Cassøe.

Tidligere næstformand Morten Jensen træder ind på posten som formand i foreningen fremover.

Et stort tak skal lyde fra hele foreningen og tilhørende bestyrelse til Morten Cassøe for et kæmpe stykke arbejde. Uden Morten Cassøe, havde vi ikke været hvor vi er i dag. Et stort velkommen, skal ligeledes lyde til Morten Jensen – vores nye formand.

2019-09-18T12:29:18+02:00 18. september, 2019|Nyhed|