Medlemslan 2019

Hjem/Medlemslan 2019

Kom med til medlemslan, hos Hjørring Esport!

Hjørring Esport afholder sit andet Lan i 2019, og vi lægger op til hygge og samvær med andre gamere, på Bagterpskolen. Denne gang kun for foreningens medlemmer. Arrangementet foregår fra d. 12 oktober til d. 14. oktober og foregår i Hjørring på Bagterpskolen – indgang fra Fuglsigvej 1, 9800 Hjørring.

Vi åbner dørene lørdag d. 12 oktober kl. 14 på Bagterpskolen.

Det er kun muligt at deltage til lanet, såfremt man er medlem hos Hjørring Esport. Tilmelding foregår via formularen i bunden af dette indlæg.

Lan billetten koster 250 DKK, og dækker indgang og mad over hele weekenden. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke. Billetten dækker således 5 måltider. 2x aftensmad, 1x frokost og 2x morgenmad.

Mandag slutter eventet kl. 11:00 og der ryddes op. Hver mand er ansvarlig for at efterlade sin egen plads i samme stand som den var ved ankomst.

En fuld pakkeliste over hvad vi anbefaler man har med, findes i bunden af dette indlæg.

Vi opdaterer løbende her, med mere information omkring eventet, og på vores facebook fb.com/hjesport – og har du spørgsmål, kan du kontakte os på Facebook eller kontakt@hjesport.dk

Ses vi?

OBS:

Hver enkelt deltager er selv ansvarlig for sine ting. Hjørring Esport dækker ikke eventuelle tab. Det er ikke tilladt at medbringe eller indtage energi-drik ved eventet – disse vil blive konfiskeret og smidt ud. Indtagelse af alkohol eller stoffer, er bortvisnings grundlag.

Hent pakkeliste

Tilmelding

Tilmelding foregår via nedenstående formular. Når du indsender formularen, vil du blive opkrævet betaling, hvis de oplysninger du har opgivet findes i vores medlemssystem. Det er derfor vigtigt, at du indtaster de korrekte oplysninger.

Praktisk info

  • Prisen er på 250 DKK og er inkl. indgang og mad hele weekenden. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke.
  • Arrangementet er kun for medlemmer af Hjørring Esport forening.
  • Har du eller dit barn særlige behov i form af allergener eller lignende, er det meget vigtigt at de noteres i kommentarfeltet, så vi kan forsøge at imødekomme disse.
  • Medlemslanet afholdes i weekenden uge 41 – d. 12/10 til d. 14/10.

Fulde navn på medlem

Emailadresse (den email som blev brugt ved indmelding)

Telefonnummer (det nummer som blev brugt ved indmelding)

Kommentar
Beskriv særlige behov som allergener og lignende, så vi på bedst mulig vis, kan efterkomme disse.

2019-12-07T11:47:43+01:00 27. september, 2019|Events, Nyhed|