Køb spillertrøje

Hjem/Køb spillertrøje
2019-01-29T10:49:21+01:00

Din helt egen spillertrøje

Du har nu mulighed for at sikre dig din helt egen version af en Hjørring Esport Spillertrøje. Trøjen er udviklet i samarbejde med Dombai-shop, der er professionelle på området, hvilket sikrer en høj kvalitet og et skarpt udtryk på trøjen, så du let kan fremstå og repræsentere Hjørring Esport på en elegant måde. Trøjen består af et slidstærkt materiale og på trøjen ses et udvalg af vores sponsorer, der er med til at sikre Hjørring Esport som forening. Trøjen fåes med eller uden gamertag, så du har mulighed for at få dit eget navn eller gamertag på trøjen.

Trøjerne bestilles hjem hver 6. md., således at der bestilles trøjer hjem 1. Marts og 1. September. Ved køb af to trøjer, gives der rabat, så den samlede pris bliver 550 DKK for trøjerne + evt. fragt.

Hjørring Esport Spillertrøje - Afhentning

DKK300
  • Vælger du denne mulighed, skal trøjen hentes i vores klubhus på Børge Christensens Vej 12, 9800 Hjørring. Du vil modtage en mail omkring hvornår der er mulighed for at hente trøjen.

Hjørring Esport Spillertrøje - Forsendelse

DKK350
  • Vælger du denne mulighed, vil din trøje blive sendt til din ønskede adresse. Vi sender kun til danske adresser og du modtager en mail, når din bestilling er sendt.