Køb spillertrøje – Forsendelse

Hjem/Køb spillertrøje – Forsendelse
2019-03-05T13:28:12+02:00

Din helt egen spillertrøje

Du har nu mulighed for at sikre dig din helt egen version af en Hjørring Esport Spillertrøje. Trøjen er udviklet i samarbejde med Dombai, der er professionelle på området igennem mange år, hvilket sikrer en høj kvalitet og et skarpt udtryk på trøjen, så du let kan fremstå og repræsentere Hjørring Esport på en elegant måde. Trøjen består af et slidstærkt materiale og på trøjen ses et udvalg af vores sponsorer, der er med til at sikre Hjørring Esport som forening. Trøjen fåes med eller uden gamertag, så du har mulighed for at få dit eget navn eller gamertag på trøjen.

Sådan gør du

Du udfylder formularen herunder med dine bestillingsoplysninger. Det er vigtigt at du udfylder elementerne korrekt, indeholdende antal, størrelse og eventuelt gamertag/titel på hver trøje. Ønsker du ikke gamertag, undlader du blot at oplyse dette. Vi anbefaler at købe trøjen i en størrelse højere end man normalt bruger, da trøjen er at se som slim fit.

Trøjerne bestilles hjem hver 6. md., således at der bestilles trøjer hjem 1. Marts og 1. September. Ved køb af to trøjer, gives der rabat, så den samlede pris bliver 550 DKK for trøjerne + evt. fragt.

Dit navn*

Din e-mail*

Din adresse, inkl. postnummer og by*

Dit telefonnummer*

Angiv antal trøjer*
123456

Størrelse* (Markér flere, hvis du bestiller mere end én trøje)
SMLXLXXLXXXL

Kommentar til ordre

Ved at acceptere, giver du samtykke til, at Hjørring Esport forening må opkræve dig det fulde beløb af din ordre og du accepterer, at ordren er bindende. Du er samtidigt indforstået med og accepterer, at betalingen foregår over enten Mobilepay eller bankoverførsel, før trøjen bestilles.

Felter markeret med * skal udfyldes.