Spil

Hjem/Info/Spil
2019-09-27T20:39:51+02:00

Nuværende spil

Vi tilbyder pt. træning i CS:GO, Fortnite og LOL, så ved at tilmelde dig Hjørring Esport, har du muligheden for at træne med det formål at blive bedre, spille for sjov, få nye venner og komme til sjove turneringer.

I Hjørring Esport er der plads til alle, om du er nybegyndere, øvet eller elite-spillere. Vi er en Forening, der er baseret på vores medlemmers tilfredshed, derfor vil du opleve, at der bliver lyttet til vores medlemmers ideer.

Træningen vil foregå ved, at trænerne fortæller hvad der skal trænes, herefter får medlemmerne selv lov til at sidde at spille og have fokus på dagens træning. Andre gange kan det være at træneren gennemgår taktikker eller lignende. Træningen kan variere alt efter hvilket niveau du befinder dig på.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om hvert enkelt spil, hvad det går ud på og hvordan du kommer i gang, kan du klikke på det pågældende spil herunder.

Fremtidige spil

Vi har i øjeblikket trænere i CS:GO, Fortnite og LOL, men vi håber på i nær fremtid at byde velkommen til flere typer af spil. Vi modtager dagligt henvendelser omkring, om ikke vi snart udbyder “dette spil” – og dertil kan vi svare, at vi knokler på højtryk for at vores udbud skal følge jeres efterspørgsler, men vi leverer ikke halve løsninger, så derfor skal tingene planlægges ordentligt først. Følg med her på siden, for at få indblik i, hvis vi snart åbner op for nye spil.