Ny til eSport

Hjem/Info/Ny til eSport
2019-12-20T20:36:52+01:00

Til gameren

Skal du have et lidt bedre indblik i hvad Hjørring Esport står for, eller tilmelde dig foreningen, kan du med fordel læse med her på siden. Alle interesserede får tilbudt, at de kan prøve at spille ved os gratis én enkelt gang. Herefter opkræves der medlemsgebyr fra alle. Har du spørgsmål, er du til en hver tid velkommen til at kontakte os.

Velkommen til.

Som medlem får du

Kom i gang hos Hjørring Esport

For at komme i gang, går du ind på siden “Tilmeld dig Hjørring Esport”, som du også kan finde ved at klikke her. Her følger du de tre trin og starter således ud med at vælge det spil du ønsker at spille. Du kan læse og se mere om vores udvalg af spil, som vi tilbyder træning i, ved at klikke her.

Når du har valgt spil, udfylder du den formular du bliver ført til. Det er meget vigtigt at du udfylder formularen korrekt – få gerne mor eller far til at hjælpe. I formularen vælger du dag og tidspunkt, som er det tidspunkt du skal træne hver uge. Efter du har indsendt formularen, afventer du at vores kasserer får dig oprettet i vores system og tilsender dig en email med opkrævning af kontingent. Kontingentet skal betales via mobilepay eller bankoverførsel. Når du har betalt kontingent er fuldgyldigt medlem i foreningen. Du får således adgang til de funktioner der er angivet i seks punkter ovenstående tekst.

Praktisk information efter du er tilmeldt

Når du har fået et hold, får du også automatisk en træner.

Husk på, at når træningen foregår, skal du huske:

  • At du skal høre efter og være stille når træneren taler til dig eller andre.
  • At du skal være tålmodig, hvis træneren skal snakke med en anden.
  • At du efter bedste evne skal samarbejde med dit hold.

Hvis du bliver syg eller hvis du ikke kan deltage en aften, forventer vi, at du giver din træner besked.

Velkommen til Hjørring Esport.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os

Kære mor og far

Tak fordi at vi må låne dit barn, og vi skal gøre hvad vi kan for at han eller hun får en sjov tid sammen med os.

Det at spille computerspil er lidt anderledes end f.eks. at gå til fodbold, for de digitale spil og platforme stiller lidt andre krav.

Adgang til personlig mail. Login navne og password
Alle spillere inden for esport har det, der hedder et unikt spiller ID, der gør at de kan spille med deres egen profil på forskellige computere lige meget hvorhenne i verden de er. Men det kræver også at de kan eller har adgang til deres login navne og personlige e-mail. Dette er et krav som spilplatformene stiller og ikke os. Det er alle medlemmers opgave selv at have indkøbt spiladgang til de spil vi træner i.
Hvis et login er koblet op på forældres e-mail, så er det vigtigt at disse bliver og støtter os med at komme på profilen på vores maskiner.

Man skal opføre sig ordentligt ved os
Vi kræver god ro og orden samt der tales pænt til medspillere, trænere og modspillere. Når der spilles computerspil, så kan stemningen være høj og følelserne engang imellem komme i kog. Det er ikke sjovt at tabe, men derfor skal man stadig opføre sig ordentligt. Det er træneren og ledelsen der bestemmer, og sådan er det. Hvis der er opstået konflikt, så vil vi i nogle tilfælde vælge at stoppe spillet for enkelte spillere eller hele holdet. Mobning eller relateret opførsel tolereres ikke ved os.

I Hjørring Esport arbejder vi med fire kærneværdier, som skal gøre oplevelsen rar for alle spillere.

Vores værdier

Ofte stillede spørgsmål

Findes dit spørgsmål ikke i blandt de udvalgte, kan du til en hver tid kontakte os på kontakt@hjesport.dk eller på fb.com/hjesport.

Hjørring Esport har til huse på Børge Christensens Vej 12, 9800 Hjørring.

Umiddelbart ja. Det er dog noget der særligt planlægges med den enkelte spilansvarlige. Du finder den enkelte spilansvarlige, på spil-siderne eller på siden “Holdet bag”. Kontingent vil blive opkrævet.

Vi har som udgangspunkt altid brug for villige hænder. Behovet er dog periodevist forskelligt, men du er altid velkommen som ressource i Hjørring Esport. Du kan tilmelde dig som frivillig ved at klikke her.

Ja, det gør vi. Vi har indtil videre afholdt flere lan-events og planen er indtil videre, at vi kommer til at bibeholde den tradition.

Vi tager mobning og mistrivsel meget alvorligt. Oplever du mobning, er det vigtigt, at du enten selv tager kontakt til din træner eller spilansvarlige, eller får dine forældre til det. Vi tolererer ikke mobning og har en konsekvent politik overfor mobning. Mobning kan være udsmidningsgrundlag.

En eSport forening, kan sidestilles med en idrætsforening. Her er der forskellige sportsgrene, holdsammensætninger og mulighed for træning. De forskellige sportsgrene er så byttet ud med forskellige spil, men ellers, kan det på mange måder sidestilles med en idrætsforening.

Hvilke spil vi tilbyder, kan du læse mere om ved at klikke her.

I Hjørring Esport er én af vores fire kerneværdier “Sundhed”. Energidrik er bandlyst til alle Hjørring Esport-relaterede aktiviteter og vi anbefaler fysisk aktivitet som supplement ved siden af eSporten, for at skabe bedst mulig grobund for motorik, sanser og reflekser, som er altafgørende for at dyrke eSport.

Det koster et fast halvårligt kontingent at spille i Hjørring Esport. Prisen står oplyst på tilmeldingssiden, som du kan finde ved at klikke her. Alt efter hvilket spil man melder sig til, står man også selv for at skulle købe spillet over “Steam” eller anden udbyder. Læs mere om Steam her.

Vi stiller udstyr til rådighed til træning, men det kan være en god idé også at have mulighed for at træne hjemmefra. Desuden afholder vi indimellem arrangementer, hvor vi opfordrer til at man medbringer eget udstyr.

Ja. Du kan købe din egen Hjørring Esport spillertrøje her.

Du får rabat som medlem af Hjørring Esport, når vi selv afholder lan.

Vi deltager indimellem til konkurrencer, hvor det er muligt at præmien indebærer en sum penge eller nogle goder.

Træning foregår én gang ugentligt, pr. hold.

Nej, vi stiller en træner til rådighed.

Ja. Skriv til os på kontakt@hjesport.dk. Kontingent vil blive opkrævet.

Velkommen til. Når du har gennemført de tre trin på tilmeldingssiden og har betalt kontingent til foreningen, er du fuldgyldigt medlem og kan møde op til næste træning, som dit hold er tilmeldt.

I Hjørring Esport har vi ingen nedskreven aldersgrænse, men vi anbefaler en alder på minimum 8 år, for at få det mest optimale ud af sin træning og omgang i foreningen.

Vi arbejder altid på at holde en tæt forældre kontakt, hvor du som forældre kan være inde over så meget som du har lyst til. Og skulle du have brug for en snak omkring alder og eSport, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.