Info

Hjem/Info
2019-03-11T18:00:01+01:00

Hjørring Esport som forening

Hjørring Esport er en esportsforening midt i hjertet af Vendsyssel. Foreningen har lokale på Børge Christensens Vej i Hjørring. Foreningens lokaler er under opbygning og vil rumme stort fællesområde med plads til konsoller og computere. Der er også skabt et lille cafeområde, hvor man kan sidde og vente på børnene er færdige med træningen, eller hvis man bare har lyst til en kop kaffe.

Hvem er vi, og hvad tror vi på?

Hjørring Esport er en helt ny forening februar 2018. Vi har en solid bestyrelse, der administrerer den daglige drift. Foreningen er i opbygningsfasen, men der er potentiale for en solid vækst. Hjørring Esport bygger på nogle fundamentale grundværdier såsom fællesskab, samarbejde, dannelse og Sundhed. Ud over vores grundværdier er Hjørring Esport samtidigt platform hvor læring, sportsmanship og fairplay er essientielt.

Foreningen er baseret på frivillige og afhængig af ildsjæle der brænder for at skabe et sundt og lærerigt miljø, hvor gaming dyrkes som en sport i fællesskab med andre ligesindede. Vores brændstof er vores kærlighed til mennesker og vores kærlighed til gaming.

Hvad gør vi, og Hvordan gør vi det?

Hjørring Esport tilbyder træning i CS-GO, bootcamps, turneringer og gaming-arrangementer for både vores betalende medlemmer og gaming-elskende mennesker. Vi udvider spil basen løbende i takt med, at vores stab af dedikerede trænere vokser. Lige pt. er League Of Legends, i en indkørings fase.

Vores værdier er: Fællesskab, samarbejde, dannelse og sundhed.

I Hjørring Esport vil vi endvidere bestræbe os på, at være en platform hvor medlemmer oplever læring og fairplay i takt med, at de opnår nye venskaber.

HAR DU BRUG FOR MERE INFO?

Ny til eSport

Hvis du er ny til eSport og gerne vil i gang hos Hjørring Esport, kan du læse mere her.

Spil

Hvis du vil vide mere om de spil vi udbyder, kan du klikke her.

Holdet bag

Hvis du vil læse mere om hvem der står bag Hjørring Esport, kan du læse med her.

Vedtægter

Hvis du vil læse foreningens vedtægter, finder du dem ved at klikke her.