Indbydelse til generalforsamling

Hjem/Indbydelse til generalforsamling

Kære medlemmer i Hjørring Esport

Nu nærmer vi os tiden til vores generalforsamling d. 2. oktober. Her skal vi have lavet status for tiden siden vores stiftende generalforsamling, som vi holdt d. 15. januar i år. Vi skal også stemme om nogle vedtægtsændringer og vi skal have valg til bestyrelsen. Siden vi holdt vores stiftende generalforsamling i januar, der har vi haft en stor udskiftning i bestyrelsen. Hvilket gør at vi i dag har en del af bestyrelsen, der ikke er valgt af vores generalforsamling. Derfor har vi også behov for en bekræftelse af flere af dem fra generalforsamlingen. Til generalforsamlingen d. 2. oktober, der skal vi også tale om de aktiviteter vi som forening skal holde næste år. Nogle aktiviteter har vi i bestyrelsen allerede valgt, da vi har været nødt til at begynde planlægningen af disse i god tid, men det er her vi som forening taler og stemmer om det.

Som til de fleste af vores bestyrelsesmøder, så holder vi dørene åbne til vores generalforsamling for publikum. Det er dog vigtigt at påpege, at medbestemmelse på generalforsamlingen kun er for foreningens medlemmer. Foreningens medlemmer har selvfølgelig fortrinsret i lokalet. Grundet travlhed og bøvl med vores registrerings- og medlemssystem, så kommer indbydelsen til vores generalforsamling kun ud på vores hjemmeside og på Facebook. Dette er beklageligt, og vi arbejder på, at dette er et engangstilfælde. Derfor vil jeg bede om, at I hjælper med at dele budskabet til alle dem I kender i foreningen.

Punkter som medlemmer ønsker på dagsordenen, skal sendes til kontakt@hjesport.dk . Der vil også blive åbnet en tråd i vores facebookgruppe, hvor punkter kan rejses. Her vil jeg gerne påpege og bede medlemmer respekterer, at denne tråd i er et debatsted, men kun et sted at rejse punkter. Punkter til dagsorden modtages kun af foreningens medlemmer. Den endelige dagsorden vil blive vist på vores hjemmeside senest 14 dage før generalforsamlingen. Punkter der rejses efter den dato, vil enten ikke blive behandlet, eller vil blive behandlet under punktet eventuelt.

Hjørring Esport Generalforsamling
Lokation: Klublokalet på Børge Christensens vej 12, 9800 Hjørring
Dato: 2. oktober 2018 kl. 18:00

2018-09-04T11:30:11+02:00 4. september, 2018|Events, Nyhed|