HJE Børnehaven vinder Nordjysk Cup

Hjem/HJE Børnehaven vinder Nordjysk Cup

Det blev en spændende og tæt affære, da Hjørring Esport alene stod for underholdningen, i finalen ved Nordjysk Cup 2018. Således bød finalen på Hjørring Esport Børnehaven mod Hjørring Esport Nemesis.

En uges tid efter at begge hold havde sikret sig en billet til finalen, stod slaget så i går, d. 18 august 2018. Bedst ud af tre, lød opgaven på, for de to hold fra Hjørring Esport, der spillede finalen ved DGI’s Nordjysk Cup, der blev afholdt til lan-eventet “Starcade”, i Aalborg. Med stor interesse og fin opbakning fra forældre, bekendte og tilskuere, var der en spændt stemning og nervøse smil på menuen, da de to hold mødtes på den store scene, til det store event. Med sig havde de hver deres træner og træningskoordinator Morten Jensen, som beskriver oplevelsen som fedt for gutterne.

Jeg syntes det var en fed måde det hele var sat op på. Her tænker jeg på den måde at de har valgt at give de mindre hold i Danmark en chance for at komme til at spille på en scene med publikum og at deres kamp blev streamet med kommentatorer på. Derudover var det også fedt, at det var til sådan et event, da der var mange mennesker der kiggede forbi da de spillede. Og ja, ikke mindst at det selvfølgelig to af vores hold, som spillede finalen.

I første kamp vandt HJE Børnehave med et resultat der her 16-12.

I anden kamp endte 14-16.

Og i tredje kamp, skulle slaget så stå, da begge hold havde en sejr i bagagen. Her trak HJE Børnehaven det længste stå, med cifrene 16-13.

Til den flotte præstation, havde formand Morten Cassøe følgende kommentar.

Det er sgu flot drenge.
Det er virkelig flot at Hjørring Esport kom i finalen med to hold. Team Nemesis der blev nummer to, gav Team Børnehaven kamp til stregen. Tak til DGI Nordjylland og Starcade for at afholde arrangementet. Det handler alt sammen om at give unge mennesker en masse fede oplevelser og lære dem om fællesskab samtidig. Jeg vil gerne slutteligt nævne to af vores trænere Kasper Baloua og Andreas Feltmann, der begge lægger et kæmpe arbejde i foreningen. Uden vores træneres indsats, var der ingen forening.

Et stort tillykke til Nicki Bæk “Icron1c“, Jonas Munch Jensen “Jerek“, Andreas Drastrup “Drazzer“, Joakim Boye Hansen “GRAB!” og Mads Jensen “Smiley“ og træner Kasper Baloua, med den flotte præstation, pokal og guldmedaljer. Og et ligeså stort tillykke til drengene på HJE Nemesis og deres træner Andreas Feltmann, der sikrer, at vi solidt og suverænt har de to bedste hold i Nordjylland, i denne omgang. Flot gutter!

 

2018-08-19T17:18:13+02:00