DGI og DIF støtter igen Hjørring Esport

Hjem/DGI og DIF støtter igen Hjørring Esport

DGI og DIF puljen støtter Hjørring Esport med midler til at købe en projektor, et lærred, headsets til trænerne under træning og iPads til brug i foreningen.

Tilskudet til projektet “Hjørring Esport” betyder, at vi har mulighed for at indkøbe nogle ting, som ellers ville have taget lang tid at finde penge til. Hjørring Esport har således fået andel i en pulje, hvor det bliver muligt for foreningen at indkøbe en projektor, et lærred, headsets til trænerne under træning og iPads til brug i foreningen, så det bliver muligt at optimere vores træningsfaciliteter og det daglige arbejde i foreningen.
Taktik, teknik og træning
Tilskudet betyder, at den træning der fremover foregår i lokalerne, vil blive bedre og mere flydende. Projektoren og lærredet skal sikre, at man kan få overblik over banerne i eksempelvis CS:GO og at trænerne kan illustrere, udpege og dirigere spillerne, undervejs i træningen, på en helt ny og bedre måde.
Desuden skal de nye trådløse headsets sikre, at træneren kan gå fra spiller til spiller, undervejs i træningen, og stadig være en del af holdets snak undervejs, så der kan uddelegeres råd, korrigeringer og “teamtalks” undervejs. Det skal i sidste ende styrke træningen, så træneren bliver en endnu større del af holdets beslutninger og taktik, undervejs i spillet.
De nye iPads skal hjælpe til i foreningens daglige virke, og kan bruges til træning, når vi afholder events, til strukturering, til at tage billeder og til i det hele taget at skabe bedre struktur omkring dele af arbejdet i foreningen.
Om bevillingen siger formand Morten Cassøe:
– Jeg er meget taknemlig for støtten, for udstyret vil hjælpe os meget i foreningens hverdag, og samtidig åbne op for nye aktiviteter, der helt sikkert vil styrke fællesskabet
Et stort tak skal det lyde fra Hjørring Esport forening, til DGI og DIF puljen, for det store bidrag.
2019-05-06T12:41:59+02:00